Over Ons - Klein Mechaniek: Uw Betrouwbare kunststof spuitgieterij in Nederland

Ons Begin en Groei

Opgericht in 1999 door Oscar Klein, Klein Mechaniek is een kleine kennisgedreven, en ervaren spuitgieterij die zich heeft gevestigd als een innovatieve, betrouwbare kunststof spuitgieterij in Nederland. Met een reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn we trots op onze diensten die variëren van conceptontwikkeling, engineering van kunststof behuizingen tot productie van kunststof spuitgietonderdelen.

Wil je meer weten?

Schroom niet je vraag te stellen aan Oscar Klein. Namens ons hele team beantwoord Oscar Klein graag je vragen.

Oscar Klein

Kunststof product desinger

Stel je vraag

Innovatie en Duurzaamheid: Kern van Onze Diensten

Bij Klein Mechaniek geloven we in de kracht van innovatie en duurzaamheid. Als een one-stop-shop bieden wij een volledig scala aan diensten aan die elk aspect van kunststof spuitgieten dekken. Van ideevorming en productontwerp, moldflow-simulatie tot productie en distributie - wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Uw Expert in Kunststof Spuitgieten

Als expert in kunststof spuitgieten beschikken wij over de kennis en ervaring om producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Of u nu een eenvoudig of complex product wilt laten maken, ons team van professionals staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Onze kunststof spuitgieterij zet zich in voor duurzaamheid, zowel in onze processen als in de eindproducten en toegepaste materialen die we produceren. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze impact op het milieu te verminderen en dragen bij aan een duurzamere toekomst door het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten en productieprocessen. Dit doen we door het hergebruiken van materialen intern en reststromen uit de markt in te zetten. Ook gebruiken we materialen die uit renewable source komen of biodegradable zijn.

Onze Impact: Verder dan Onze Grenzen

Hoewel we gevestigd zijn in Nederland, reikt onze impact verder dan onze grenzen. We leveren producten aan klanten over de hele wereld en we zijn er trots op dat we onze diensten op een internationaal niveau mogen aanbieden. Neem contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde.

Contact

Uw Partner in Kunststof Spuitgiet Behoeften

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw kunststof spuitgiet behoeften? Zoek niet verder dan Klein Mechaniek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom we de meest innovatieve kunststof spuitgieterij in Nederland zijn.

Start uw aanvraag

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en krijg binnen 24 uur reactie!

Uw offerte aanvraag is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.