Klein Mechaniek | Groot in Techniek.

Klein Mechaniek
het begin

Vakmanschap en ambacht; de kracht van onze experts.
Oscar Klein is de grondlegger van Klein Mechaniek. Hij startte zijn bedrijf in 1999. Vanuit zijn voorliefde voor productdesign en met zijn ingenieuze kijk op productieprocessen voert hij menig project doordacht uit. In de loop der jaren heeft Klein een vakkundig team experts aangetrokken. Naast vakmanschap en ambacht is samenwerking een groot goed.

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Samenwerking haalt het beste uit elkaar naar boven. Dat versterkt de ontwikkeling, de realisatie en de uitvoering van de opdracht.

Onze experts, jong en oud, zijn toegerust met de vereiste kennis en vaardigheden voor kunststof productie. Dat geldt voor alle schakels in de productieketen. Onze interesse voor het ambacht spuitgieten gaat ver. Klein of groot, complex of simpel, elke opdracht krijgt de aandacht die het verdient.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vraag het ons, wij denken graag met u mee.


Werkwijze
de opdracht

Van ontwerp tot productie.Voordat wij een offerte uitbrengen, maken wij ons een voorstelling van uw behoefte en van de toepassing van het product. Met een open blik, stellen wij u vooraf vragen. Vragen die u aan het denken zet. Op het moment dat wij de offerte aan u voorleggen, hebben wij al een globaal beeld van de specificaties.

Tijdens het gesprek met u gaan wij dieper in op de materie. Wij luisteren naar de dingen die u zegt en die u niet zegt. Zo kunnen wij u beter adviseren welke richting in te slaan. U wordt geholpen doordat wij op detailniveau de vertaalslag maken van idee naar product. Indien nodig betrekken wij onze partners vroegtijdig bij het proces.

Uw idee is bij ons in vertrouwde handen.

Wij volgen de technologische ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen wij u beter en specialistischer van dienst zijn. Tijdens het project stemmen wij af op uw wensen en houden wij u op de hoogte van het verloop van het proces. Op het ontwerpbureau werken we op basis van de opgestelde specificaties het ontwerp uit. In de gereedschapsmakerij wordt elke matrijsdeel met zorg in verschillende metaalsoorten vervaardigd. In de spuitgieterij kan elk ontwikkeld product gerealiseerd worden. Indien gewenst maken we vooraf een prototype of testen we deel-oplossingen. Vervolgens zorgen we voor de productie, de afwerking, de verpakking en het transport van de opdracht.

Uw product is onze zorg.

Ontwikkeling & Ontwerp >

Portfolio

Wilt u zich een beeld vormen van de totale productieketen? En een indruk krijgen van onze werkwijze? U vindt hier een selectie van onze verschillende soorten opdrachten.

Bekijk ons portfolio