Materialen bij Klein Mechaniek: Een breed assortiment voor uw Spuitgiet behoeften

Over ons

Bij Klein Mechaniek begrijpen we dat de materiaalkeuze van cruciaal belang is bij het spuitgieten. Daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardige materialen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Meer over ons

Van ABS tot TPU, wij hebben het allemaal.

ABS en ABS+PA: Sterk en Hittebestendig Ons assortiment begint met ABS, een sterk en stijf materiaal dat veel wordt gebruikt in de industrie, en ABS+PA, dat de sterkte van ABS combineert met de hittebestendigheid van polyamide.

ASA+PC en EPDM+PP: Weer- en Hittebestendig

Ook bieden wij ASA+PC, een blend van acrylonitril styreen, acrylaat en polycarbonaat, dat uitstekend weer- en hittebestendig is. Voor diegenen die op zoek zijn naar elastische materialen, hebben we EPDM+PP, een combinatie van ethyleen-propyleen-dieen rubber en polypropyleen

HDPE, HIPS en LCP: Duurzaam en Chemisch Bestendig

HDPE en HIPS, twee zeer duurzame kunststoffen, zijn ook beschikbaar, evenals LCP, een vloeibare kristalpolymeer dat bekend staat om zijn uitstekende chemische bestendigheid.

Wil je meer weten?

Schroom niet je vraag te stellen aan Oscar Klein. Namens ons hele team beantwoord Oscar Klein graag je vragen.

Oscar Klein

Kunststof product desinger

Stel je vraag

Polyamide (PA) Soorten: Mechanisch Sterk en Chemisch Bestendig

In ons assortiment hebben we ook diverse typen polyamide (PA), waaronder PA6, PA6 GF30, PA66 en PA6 GF15. Deze materialen worden gekenmerkt door hun uitstekende mechanische eigenschappen en goede chemische bestendigheid.

PARA en PBT+PC: Verbeterde Taaiheid en Hittebestendigheid

Ook bieden wij PARA, een hoogwaardige polyarylamide, en PBT+PC, een blend die zorgt voor verbeterde taaiheid en hittebestendigheid.

Polycarbonaat (PC), PC+ABS, PE, PMMA, POM en PP: Hoge Impactsterkte en Helderheid

Polycarbonaat (PC) en PC+ABS behoren ook tot onze materialen, bekend om hun hoge impactsterkte en helderheid. Daarnaast hebben we PE, PMMA, POM en PP, die elk hun eigen unieke eigenschappen hebben, variƫrend van chemische bestendigheid tot transparantie en slijtvastheid.

PP V0, PPE+PS en PPS-GF40: Uitmuntende Hittebestendigheid en Mechanische Sterkte

Voor vlamvertragende toepassingen hebben we PP V0, terwijl PPE+PS en PPS-GF40 bekend staan om hun uitstekende hittebestendigheid en mechanische sterkte.

PS, PTS, SAN, SEBS, SEBS+PP, TPEE en TPU: Veelzijdigheid en Betaalbaarheid

Tot slot hebben we SAN, een stijf en helder materiaal, SEBS en SEBS+PP, die bekend staan om hun uitstekende flexibiliteit en goede chemische weerstand, en TPEE en TPU, die uitblinken in elasticiteit en duurzaamheid.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Of u nu op zoek bent naar sterkte, duurzaamheid, flexibiliteit of hittebestendigheid, Klein Mechaniek heeft de materialen die u nodig heeft voor uw spuitgietproducten.

Neem contact op voor uw Spuitgiet behoeften Heeft u vragen over onze materialen of wilt u weten welk materiaal het beste past bij uw behoeften? Neem vandaag nog contact met ons op! Ons deskundige team staat klaar om u te helpen de juiste materiaalkeuze te maken voor uw project.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en krijg binnen 24 uur reactie!

Uw offerte aanvraag is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.